GMM333: Kvinnodag och Rape day

Eftersom det är internationella kvinnodagen i dag så kommer detta prägla programmet. Vad är det för dag, hur kom den till och varför ska den kastas på sophögen? Ett nytt spel har väckt uppståndelse också. Med tanke på dagen är det lämpligt att prata om det.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Internationella kvinnodagen är en vänsterextrem kampdag som förvandlats till en internationell helgdag – opolitisk säger vissa. Men inget är opolitiskt och feminism handlar inte om kvinnors rättigheter. Magnus går igenom historien och förklarar varför det inte kan finnas någon alternativ feminism, som borgerliga kvinnor (och en del nationella) ropar efter.

Ett nytt spela har väckt uppståndelse – Rape day heter det och det är vad det heter. Magnus har en hel del att säga om det.

I dag blir det också Hänt i historien, då vi lär oss om världshistoriens första sjöslag mellan pansarskepp och den svenska kopplingen.

Samt lite musik och annat smått och gott…

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.


Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!