MMS#138 – Trump kräver yttrandefrihet på universiteten

LYSSNA GRATIS. Yttrandefriheten på universiteten i USA ligger pyrt till, men det har Donald Trump planer att ändra på. De universitet som vill ha pengar från regeringen måste de garantera det fria ordet. I dagens avsnitt av Morgon med Svegot pratar vi även en hel del om klimatfrågan och hur den alarmism kring ämnet påverkar människor mycket negativt.

  • Trump kräver att universiteten skyddar yttrandefriheten efter attack på student.
  • Vi hade en “klimatkatastrof” för 8200 år sedan. Vems fel var det då? Och vem är det som bestämmer vad som är en “normal” temperatur?
  • Klimathysterin har lett till att kvinnor nu går ut och vägrar föda barn för klimatets skull, via initiativet “BirthStrike”.
  • Public Service visar än en gång hur oärliga de är när de rapporterar om Elizabeth “Pochahontas” Warrens DNA.
  • Sverige rustar för cyberkrig och inom ett år ska vi ha kapacitet att attackera främmande makts IT-system. Men varför har det dröjt så länge?
  • Stackars Shafiq gick från viril 20-åring till skakande gammal man tack vare Sveriges migrationssystem.
  • Vi Joakim Lamotte får vi en larmrapport från göteborgshäktet, där chefen Malin Sparrström verkar göra allt för att sanningen inte ska komma fram.

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!