Väldigt mycket skidor (Passningen #169)

Henrik, Markus och Arvid pratar i Passningen #169 mycket om pågående skid-VM. Medaljer, stafetter, fiaskon, genombrott, doping, fantastiska damer och Calle Halfvarsson. Henrik får äran (?) att bli utsedd till veckans värsta. Inte för att han lyckas glömma bort att prata Six Nations (det insåg Passningens redaktion först efter inspelat program) utan av skäl relaterade till skidstafett. Veckans bästa är, hör och häpna, även det något som har med skidor att göra. Herrarna i Passningen hinner faktiskt med annat än skidor. T ex biljettpriser till US Masters och lite NHL-trejder.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Svegot Plus

Betala per månad
kr 99
00
Månadsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp

Svegot Plus

Betala för ett år
kr 995
00
Årsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp
Populärast

Vän av Svegot

För dig som vill stötta extra
kr 499 Månadsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!