MMS#134 – Justin Trudeau i muthärva

Det har varit nästan helt tyst i svensk media kring den allvarliga muthärva som börjar nystas upp kring Kanadas premiärminister Justin Trudeau. Vi reder ut vad som händer. MSB har svårt att få ihop en helikopterstyrka som kan användas för att släcka skogsbränder och det är inte så konstigt med tanke på vilka krav de ställer. Vi pratar givetvis även om regeringens nya förslag på terrorlagstiftning, och ser att den kommer helt rätt i tiden. Eller helt fel, om man så vill. I denna extra långa fredagssändning blir det även lite fantastisk fakta med Magnus och som vanligt mycket mer.

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!