GMM294: ”Drag kid” med naken “drag queen” – avgrunden öppnas

Med Magnus Söderman

En 10-årig pojke bredvid en naken vuxen man på en sexualiserad bild skulle inte vara acceptabel i vanliga fall. Men när det händer inom hbtq-subkulturen så är det tydligen bara bra. Magnus Söderman resonerar kring detta och förklara igen varför hbtq-lobbyn måste ifrågasättas. Frågan ställs också: är du en “Napoleon” månne? Möjligheten till stordåd finns inom var och en av oss.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Ur dagens program

Nu beskyddas också transpersoner av lagen om hets mot folkgrupp, men det kan inte få stå i vägen att kommentera den avgrund som öppnas när man ser bilden på en 10-årig drag queen bredvid en naken vuxen man. Flera frågeställningar om hbtq-lobbyns agenda måste lyftas, igen.

Efter luren:

Jalle Horns poetiska ark får ingen missa och del två som publicerades i söndags fick Magnus att fundera om var och ens öde.

Musik i programmet:

  • Skrewdriver – Shove the Dove
  • Johan Helmich Roman – Drottningholmsmusiken
  • Ultima Thule – Balders Hird

Med mera…

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!