Många frågetecken (Passningen #162)

I Passningen #162 hittar vi många frågetecken. Loui Sand? Vatikanstaten i OS? Bosse Hansson? Hur går det i NFL-slutspelet? Blir också prat om tennisskandal, NHL och lite snack om eventuella transfers inom fotbollen.
en vart är samtalen om Handbolls-VM undrar någon? Bara lugna, det kommer nästa vecka!

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

I Passningen #162 hittar vi många frågetecken. Loui Sand? Vatikanstaten i OS? Bosse Hansson? Hur går det i NFL-slutspelet? Blir också prat om tennisskandal, NHL och lite snack om eventuella transfers inom fotbollen.
en vart är samtalen om Handbolls-VM undrar någon? Bara lugna, det kommer nästa vecka!

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!