Veronica Palm är röd, men hon ljuger sig blå

Det finns politiker man aldrig hör något av, de har som enda funktion att vara partiets ja-sägare, med nyord, knapptryckare. Dessa knapptryckare finns förmodligen i de flesta partier och dessa invalda personer med politiska uppdrag flyter med i varje riktning partiet för dem, men sen har vi de andra.

LÖGNHALSAR. Den andra sortens politiker bekräftar, när de då och då öppnar munnen, att de inget har förstått, eller, så är det vi som står bredvid och tittar på som inte förstår att den där socialdemokratiska etablissemangspolitikern är en ond människa. Jag pratar här om Veronica Palm (S).

Det är fult att ljuga, och det borde vara straffbart för en politiker med makt att ljuga om vårt svenska folk. Veronica Palm hävdar på sitt twitterkonto den 3 januari att 40 000 svenska kvinnor har utsatts för könsstympning. Jag som samhällsengagerad svensk kvinna född på 50-talet vet att denna topp-politiker ljuger. Hon är röd men ljuger sig blå.

Svenska kvinnor har aldrig utsatts för könsstympning, och det har svenska gossebarn heller aldrig tvingats genomlida. Svenska föräldrar låter inte karva i sina barns genitalier, och det tror jag faktiskt hon vet om. Det måste bli ett slut på etablissemangets smutskastning av vårt folk.

Sedan blir det inte ett dugg bättre av att hon i samma tweet hetsar mot män, “Patriarkatet måste krossas överallt”. Veronika Palm är så in i bomben oinformerad, hon är totalt okunnig om kulturell religiös könsstympning. Vi mer kunniga i ämnet vet att det är mamman i Afrika själv, och i Mellanöstern som håller fast dottern när det karvas runt med glas och rakblad till mostrars och fastrars glädjesång.

Vi i Sverige har fått på halsen andra länders religiösa och kulturella grymheter, och enligt artikeln från Expressen som Palm länkar till söker fler och fler flickor och kvinnor vård i Sverige efter att ha blivit utsatta för könsstympning. Det är ingen nyhet.

1992 var jag gravid. Jag hade en väldigt bra kontakt med den barnmorska jag gick hos vid mödravården, hon var toppen. En dag berättade hon för mig att hon skulle gå på kurs, det handlade om hur vårdpersonal inom förlossningsvården skulle handla i möte med somaliska havande kvinnor som utan undantag var könsstympade.

Framför allt handlade det om hur gör barnmorskan när det somaliska paret kräver att könet ska sys ihop igen. Expressen och S-Veronica är sent ute, och hon kan börja med att göra en djupdykning bland sina egna partivänner, de muslimska, hur ställer dessa sig i könsstympningsfrågan, hur ställer de sig mot att “krossa patriarkatet”?

Medan den onda socialdemokraten lallar på i sina spår, får vi realister arbeta för ett Återvandringsverk. Var sak har sin tid och sin plats, Svenska folkets döttrar och söner är värda bättre än smutsas ner av socialdemokratiska lögner.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}