Snart dags för ny säsong av Radio Svegot

Och det blir mer av det goda!

Vi är nu inne på sista veckan av det här årets ordinarie sändningar från Radio Svegot, och nu är sändningsschemat för nästa säsong färdigt. Det innebär goda nyheter, det blir nämligen ännu mer nationellt sinnad nätradio!

RADIO SVEGOT. Radio Svegot är en viktig del av Svegot Medias arbete, och varje dag lyssnar närmare tusen personer på våra direktsända program och många fler tusen laddar senare ned programmen som podcast. Vi har valt att satsa på morgonradion, att finnas där med svenskar på väg till arbetet och skolan, på verkstadsgolven och i kontorslandskapen, eller i hemmets trygga vrå när det ska ordnas frukost och husliga sysslor ska klaras av.

Detta är något vi tänkt utveckla under nästa säsong, som startar den 7 januari.

En gammal favorit, Gomorron med Magnus som tidigare sänts i hela 288 avsnitt, kommer tillbaka. Klockan sju varje vardagsmorgon har Magnus Söderman kokat kaffe, satt sig vid mikrofonen och är beredd att tala om allt som kommer till hans hjärta. Räkna med historia, filosofi, religion och politik i en salig blandning.

Efter det tar Daniel Frändelöv över sändningen i en timme och sänder Daniels timme, ett nytt program som kommer bjuda på intressanta gäster, intervjuer och reportage. En blandning av förinspelade inslag med musik och tankar från göteborgaren som länge var känd under smeknamnet Conrad.

Klockan nio är allt som vanligt, Morgon med Svegot sänder i minst en timme med minst två paneldeltagare och går igenom de senaste och viktigaste nyheterna, kommenterar och analyserar i så väl radio- som videoformat.

Det blir alltså tre timmar nationellt sinnad morgonradio varje vardag, och som en bonus kommer ungefär en timme sportsändning på fredagseftermiddagarna när gänget bakom Passningen snackar sport ur ett perspektiv som du aldrig får höra i regimmedia.

Precis som tidigare kommer du som prenumererar på Svegot Plus kunna ladda ned alla program i efterhand som podcast, och för dig som ännu inte löst prenumeration kommer du fortsättningsvis kunna ladda ned Morgon med Svegot.

Nu kör vi sista veckan med ordinarie sändningar, och avrundar säsongen och året med en uppesittarkväll på söndag klockan 20:00.

Tablån för Radio Svegot är nu spikad för den första säsongen av 2019, som pågår i 12 veckor fram till 31 mars. Vi ber om förståelse för att förändringar kan ske med kort varsel på grund av sjukdom eller logistiska problem i samband med öppnandet av det första Svenskarnas hus.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}