MMS#91.2: Venezueliansk ånger

Eftersom massmördaren Josef Stalin föddes idag tvingas vi pratar lite om denna fascinerande och nyckfulla ledare, vilket leder vidare in i ett samtal om Venezuela där folket nu är mer eller mindre helt avväpnat och får ligga i den säng man bäddat. Men de har ju iallafall radioapparater. Och givetvis hör vi än en gång på vår krönikör Johnny Lindén som idag krossar argumentet om att invandrare gärna får vara här, "bara de sköter sig".

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Eftersom massmördaren Josef Stalin föddes idag tvingas vi pratar lite om denna fascinerande och nyckfulla ledare, vilket leder vidare in i ett samtal om Venezuela där folket nu är mer eller mindre helt avväpnat och får ligga i den säng man bäddat. Men de har ju iallafall radioapparater. Och givetvis hör vi än en gång på vår krönikör Johnny Lindén som idag krossar argumentet om att invandrare gärna får vara här, "bara de sköter sig".

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!