MMS#91.2: Venezueliansk ånger

Eftersom massmördaren Josef Stalin föddes idag tvingas vi pratar lite om denna fascinerande och nyckfulla ledare, vilket leder vidare in i ett samtal om Venezuela där folket nu är mer eller mindre helt avväpnat och får ligga i den säng man bäddat. Men de har ju iallafall radioapparater. Och givetvis hör vi än en gång på vår krönikör Johnny Lindén som idag krossar argumentet om att invandrare gärna får vara här, "bara de sköter sig".

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Eftersom massmördaren Josef Stalin föddes idag tvingas vi pratar lite om denna fascinerande och nyckfulla ledare, vilket leder vidare in i ett samtal om Venezuela där folket nu är mer eller mindre helt avväpnat och får ligga i den säng man bäddat. Men de har ju iallafall radioapparater. Och givetvis hör vi än en gång på vår krönikör Johnny Lindén som idag krossar argumentet om att invandrare gärna får vara här, "bara de sköter sig".

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}