MMS90.2: Mannens ansvar

Vi är många som blivit lurade att inte skaffa barn. Att det skulle vara dåligt och jobbigt, eller att man kan vänta till senare. Senare visade sig bli för evigt och många lever nu ett ofrivilligt barnlöst liv. Kanske har man till och med gjort en abort. Magnus har personlig erfarenhet av detta och vi pratar om hans val och hur han funderar kring det idag. Vi tar även upp något som vi inte gör ofta nog - mannens ansvar i relationen mellan kvinnor och män. Vilket är det? Försöker vi svära oss fria?

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Vi är många som blivit lurade att inte skaffa barn. Att det skulle vara dåligt och jobbigt, eller att man kan vänta till senare. Senare visade sig bli för evigt och många lever nu ett ofrivilligt barnlöst liv. Kanske har man till och med gjort en abort. Magnus har personlig erfarenhet av detta och vi pratar om hans val och hur han funderar kring det idag. Vi tar även upp något som vi inte gör ofta nog - mannens ansvar i relationen mellan kvinnor och män. Vilket är det? Försöker vi svära oss fria?

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!