Stolt vit student var väl stolt – utreds av sitt universitet

- Jag älskar vita människor, och jag älskar mig själv!

En något överförfriskad ung man gav en snabb historielektion till en grupp mestadels svarta elever. Trots att mannen bara uttryckte kärlek till vita människor har nu universitetet i New York påbörjat en utredning för att stävja “hatet”. För kärlek till sina egna är hat. Om man är vit.

TYDLIG. Han verkar sannerligen lycklig, den okända unga studenten i videoklippet som sprids som en löpeld över Twitter och andra sociala medier. Och det är inte så konstigt. Han är vit, och han älskar vita människor. Det gör jag med.

— Fuck yeah, vita människor! Jag älskar vita människor!

Gruppen han tilltalar, som mest består av svarta, uppskattar inte riktigt hans kärleksyttringar. Men han står på sig och berättar några sanningar som verkar vara något svårsmälta för sin publik.

— Vi har byggt den moderna världen!

“Vilka då”, frågar någon.

— Européer! Européer har byggt den moderna världen! Vi har uppfunnit vetenskap och industrialism och ni vill få oss att sluta, eftersom det sägs att vi är så dåliga!

Motargumenten är inte direkt tunga.

— Du är dum.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!