1 200 asylsökare stämmer Australien

– Hävdar att de utsatts för tortyr

I två stycken separata grupptalan som omfattar 1 200 asylsökande riktas anklagelser om tortyr och brott mot de mänskliga rättigheterna mot Australien.

ANKLAGELSER. Sedan några år har Australien lagat så att alla den som söker asyl i landet först hamnar i flyktingläger på än Manus i Papua Nya Guinea och i Nauru. Man gjorde så efter att alltför många flyktingar fick sätta livet till då de försökte ta sig över havet till landet.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Vad blir resultatet om Australien tvingas ändra sin politik? Ond, bråd, död. Vet mer! Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!