Måtte regeringsbildningen dra ut på tiden

Många av oss upplever nog motstridiga känslor när det gäller den pågående problematiken med regeringsbildningen. Men faktum är att ju längre spektaklet pågår, desto bättre är det.

REGERINGSSPEKTAKLET. Turerna kring regeringsbildningen har varit många hittills och det verkar inte som om någon egentlig lösning ligger på bordet. Kanske kommer vi överraskas då hemliga överläggningar presenteras och det hela lösas som genom ett trollslag. Vore det bäst för Sverige? Svaret måste vara ett nej.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Håll dig informerad. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!