Taggtrådsstängsel skyddar från vandaliserande hyresgäster

"Ingen ska behöva uppleva taggtråd" säger politiker

När en bostadsrättsförening är tvingad att sätta upp stängsel och taggtråd för att skydda sin egendom mot skadegörelse blir det kraftiga reaktioner. Men inte från bostadsrättsföreningen som tvingas betala för staketet, utan från omkringboende och svagsinta politiker.

TRYGGHET. Hyra kontra äga. Ditt eget kontra allmänhetens, det vill säga ingens. Det är främst det som ligger bakom konflikten mellan hyresgäster och en bostadsrättsförening i Göteborg. Och givetvis vårt mångkulturella samhälle.

Redan för några år sedan behövdes det ett staket för att förhindra skadegörelse på bostadsrättsföreningens egendom. De har haft problem med bilinbrott, hot och trakasserier. Personer har tömt grillar nära byggnader och därmed riskerat eldsvåda. Till och med ett bordtennisbord av betong (!) har slagits sönder.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Förövare blir offer när Göteborg Direkt rapporterar. Vet mer! Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!