Är det dags för tre block i svensk politik nu?

Kanske är det slutet på den underliga svenska borgerligheten vi ser nu, om C och L gör slag i saken och röstar ner en moderat statsministerkandidat. Om så är det lika bra och inte en dag för tidigt.

REGERINGSKAOS. En gång i tiden passade Centerpartiet med Moderaterna och Kristdemokraterna. De hette då Bondeförbundet. Liberalerna (Folkpartiet) var mer klassiskt liberala förr. Icke förty har de alltid varit vänsterliberala. Både M och KD har den konservativa ådran, även om vänstervridningen också finns där. Hur som helst hör inte C och L ihop med M och KD, varför det vore bra om Alliansen splittrades en gång för alla.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Vet mer! Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!