Hormonkit kan låta män amma

Årets vinnare i en engelsk designtävling har verkligen något nytt på gång. Hon vill börja tillverka och sälja ett amningskit för män, för att de skall kunna hjälpa sin kvinna med det slitsamma arbetet att amma. Dock finns det några problem som måste lösas först.

NORMBRYTANDE. Årets vinnare av “Meaning-Centered Design Awards” i England är Marie-Claire Springham. En ung kvinna som verkligen vill tänja på normernas gränser. Hennes vinnarprojekt är nämligen ett amningskit. För män.

Än så länge är det bara en idé och det har inte ännu gjorts någon prototyp men unga fröken Springham har stora planer. Hon menar att produkten kan finnas inom fem år.

Amningskittet kommer innehålla en cocktail av hormoner som gör att även män kan producera mjölk, framförallt progestin. När det är sex veckor kvar av graviditeten börjar mannen ta “medicinen” Domperidone som ser till att progestin börjar produceras och sedan kan mans-mjölken flöda fritt!

Detta är en artikel från Svegot Plus
Att trycka i sig amnings-hormoner kan ha sina nackdelar. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Källa Daily Mail
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!