Massmedia och demokrater skyldiga till våld och hat i USA

Nu står rapporterna som spön i backen. Demokrater och Trumpkritiker får bomber skickade till sig och direkt kontrar de med att det är Donald Trumps fel. Allt detta sker efter att varje rättslig attack såväl som varje mediekampanj inte haft någon effekt på presidenten. Bombkampanjen kommer lägligt, för Trumps motståndare.

USA. Dagen innan CNN, Obama och makarna Clinton fick rörbomber skickade till sig publicerade New York Times en novell där presidentens livvakt är delaktiga i mordet på Donald Trump. En twittrare sammanfattade det hela väg:

Spot on, som man brukar säga. President Trumps motståndare har ägnat sig åt att hota och hata presidenten, hans familj och hans sympatisörer allt sedan han valdes. Och ju längre tiden gått har hämningarna allt mer släppt. Företrädare för demokraterna har gått ut och sagt att man ska konfrontera republikanska senatorer och guvernörer på stan, om de dyker upp på restaurangen eller var helst man stöter på dem och regelrätta mordhot tillåts ligga kvar på exempelvis Twitter. Men trots det är allt president Trumps fel och är det inte hans fel så är det hans anhängare som är skurkarna.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Vi vet vilka som står för hatet och hoten. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}