Isabella Löwengrip trakasserad av utlänning

Kanske förstår hon oss andra när hon själv drabbas

Den kända bloggerskan och influencern Isabella “Blondinbella” Löwengrip har under en tid haft en ovälkommen gäst. En utländsk man har vistats utanför hennes hus och i helgen publicerade hon bilder på honom för att få det att sluta. Det är lätt att förstå Isabellas oro, men tänker hon på oss andra?

GRÄNSLÖST. Fy fan, Isabella. Det smyger alltså runt en främmande man kring ert hus, och har gjort så i flera veckor? Det måste kännas mycket obehagligt. Och ni som har små barn i huset också. Jag förstår. Faktiskt.

Visst är det hemskt att känna att det som var ditt inte längre är det? Visst är det oerhört obehagligt när man känner att den trygghet man nyss upplevt är krossad? Man går som på äggskal. Man känner sin integritet vara kränkt. Oro, rädsla, kanske till och med ångest. Att bygga upp tryggheten igen tar väldigt lång tid, och för vissa kommer den aldrig tillbaka.

Jag förstår. Faktiskt.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}