Polis fick tänderna utslagna i Skövde

När civilpolis anlände för att stoppa ett bråk som börjat på en buss i Skövde blev de anfallna. En polis råkade riktigt illa ut och blev både slagen medvetslös och blev av med några tänder. Ett grovt brott. Kommer polisen, och samhället reagera?

TANDLÖST. Det var i onsdags kväll som en busschaufför i Skövde ringde polisen. Det var “stökigt” på hans buss, som stod vid Resecentrum. Då det var ont om polispatruller, eftersom vi befinner oss i Sverige, skickade man istället en civil patrull till platsen.

När civilpatrullen anländer blir överfallna av gänget och klarar inte av att försvara sig. En av poliserna verkar ha blivit rejält tilltygad och ligger fortfarande kvar på sjukhus. Jan Nyman är kommunikatör vid sjukhuset.

—  Personen var avsvimmad under en stund, fick tänder utslagna samt drabbades också av hjärnskakning.

Christer Fuxborg presstalesperson på Polisen

— Den första patrullen fick det värsta bråket mot sig och han (polisen) har varit kvar på sjukhus över natten, vilket också är anmärkningsvärt. Det var inte bara en smäll på käften utan han blev utsatt för en rejäl misshandel.

Vad som har hänt är ännu oklart. En teori är att det rör sig om ett “skojbråk” som spårat ur, enligt Morten Gunneg, vakthavande befäl.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}