Tandlös ny invandringslag i Tyskland

Eller kanske ett steg på vägen?

En ny invandringslag har klubbats igenom i Tyskland. Den gör det svårare för fattiga och outbildade att invandra till landet. Men samtidigt gör man inte något åt den “invandring” som är roten till de avgörande problemen.

TYSKLAND. Personer från utanför EU som saknar högre utbildning eller ett konkret erbjudande om anställning kommer inte längre få invandra till Tyskland, det är resultatet av den överenskommelse som storkoalitionen kommit överens om. Men vad hjälper det egentligen?

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!