In i maktens korridorer med folkets hjälp

Men vilket folk är frågan?

Folket slöt upp kring den politiker som lovat att föra deras talan. En politiker satt av folket för att beskydda det och tillvarata deras intressen. Tyvärr var det inte det svenska folket, utan det somaliska.

FOLKMAKT. Miljöpartisten Leila A Elmi valde en (än så länge) annorlunda och mycket effektiv valkampanj när hon tog sikte på riksdagen. Istället för att fokusera på den politik hon vill föra fram riktade hon sig främst till sina landsmän från Somalia och bad dem rösta på henne. Det fungerade.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant för att läsa den här artikeln och få fri tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!