KMS#76: AFS i Göteborg med Hugin

Evolutionen är sannerligen baserad. Vad är fashwave, har Hugin tittat på Miami Vice och vilket Nintendo-spel har bäst musik? Vi har fullt upp i över två timmar när Daniel Frändelöv och Kristofer Hugin sänder Kväll med Svegot nummer sjuttisex. Vi hinner även diskutera vad “Finspång” egentligen innebär, vem kvinnor helst vill ligga med och vilka normer vi bör behålla. Detta, samt (väldigt mycket) mer i KMS#76.

Om du inte var med i Tyskland på Det fria Sveriges resa så kan du bli inspirerad i efterhand i dagens avsnitt. Vad tog vi med oss hem? Ett bestialiskt mord passerar inte ostraffat i gamla Östtyskland. I Chemnitz går man nu man ur huse och medan sändningen pågår demonstrerar 5 000 tyskar. Vi håller er uppdaterade. Sverigedemokraterna pratar återvandring. Är det en AFS-effekt vi ser?

Du vet väl att du kan prenumerera på våra poddar i din podcastapp? Om du inte hittar Svegot via sökfunktionen, lägg till vårt RSS-flöde manuellt med adressen https://svegot.se/kategori/podcast/feed/

 

Ämnen och nyheter

Musik:

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!