Den döende Finnkampen och val-odds (Passningen #143)

Vi tittar på grupperna i Champions League och snackar sedan om Finnkampen. En gång i tiden en stor årlig idrottshändelse som nu är döende? En spontan diskussion om spelbolagens odds inför valet uppstår också. Lyssna och njut av Passningen #143!

Du vet väl att du kan prenumerera på våra poddar i din podcastapp? Om du inte hittar Svegot via sökfunktionen, lägg till vårt RSS-flöde manuellt med adressen https://svegot.se/kategori/podcast/feed/


Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!