Tryggheten som försvann

I Samhällsnytts reportage från Lekeberg får vi höra invånare beskriva den terror de lever under sedan mångkulturen hittade dit. Deras trygghet och hembyggd är tagen ifrån dem och snart står din på tur.

TERROR. Kent Ekeroth frågar en kvinnan hur det känns att bli fråntagen sin egen hembygd.

— Det är väldigt sorgligt. Det tycker jag är det värsta av allt.

Hon har svårt att hålla tillbaka gråten. Mardrömmen började redan för 5-6 år sedan när kommunen lade ut badplatsen på sin hemsida. Då började utlänningarna anlända och genast var lugnet och tryggheten försvunnen.

De som bor nära badplatsen lever i en mardröm. De utländska badgästerna slår sönder trädgårdar, hotar och kastar sten på de som vågar säga till. De som har djur tvingas sitta uppe och vakta dessa på nätterna eftersom invandrarna även ger sig på djuren. Och utöver detta har de heltidsjobb. “Det är ingen semester”, som en kvinna säger.

— De har varit inne och kastat glas på kossorna, det gjorde de förra året. När vi går förbi busshållplatsen så är det flera gånger de har kastat stenar på oss och spottat på oss. Det har varit jättehotfulla och sprungit efter oss.

Tidigt på förmiddagarna vågar fortfarande vissa, men inte många, utnyttja badplatsen. Sedan kommer ungdomarna och senare på kvällen de äldre utlänningarna. De beter sig som om de äger badplatsen och på ett sätt gör de det. För de har våldsmonopolet. De är beredda att fysiskt avlägsna de svenskar som vågar sig dit. Säger man ifrån blir man kallad rasist eller hotad med våldtäkt.

Värst är det för dem som bor nära busshållplatsen. En man vittnar om att han behöver åka och vakta sin faster på helgerna.

— Jag får ju gå ned till min faster på helgerna vid vissa bussavgångar. Hon bor ju själv och vågar inte gå ut. De bankar på och kräver att få vatten. Hon är livrädd.

Utlänningarna kastar sten på bilar, vägrar flytta sig från vägen när bilar kommer körande, parkerar på privat mark, stjäl ved och slår sönder utomhusmöbler. De “gör sina behov” i människors trädgårdar och överallt där de varit ser det ut som en soptipp.

De gör helt enkelt precis vad de känner för. Och ingen verkar kunna stoppa dem. För den som vågar sig på att säga till dem står plötsligt ensam mot en hel hord utlänningar. De är enade. Men svensken tittar ned och tittar bort. Jörgen berättar:

— Svensken går undan. Tyvärr håller han inte ihop på samma sätt som invandrargrupper. När man har sagt åt dem när de har varit och lekt med livbåten så kommer nästan alla som befinner sig på badplatsen. De går ihop. Det är inte så roligt att stå där själv med två små barn. De andra få vuxna svenskar som är där tittar ned och vågar inte ställa sig upp.

De som blir utsatta för detta försöker kontakta polisen men de visar inget större intresse, inte heller lokalpolitikerna. Den enda politikern som verkar intresserad av att göra något alls åt saken heter Pernilla Marberg och är ordförande för SD Lekeberg. Hon vill omedelbart ha väktare vid badplatsen. En kortsiktig lösning givetvis, men ändå en lösning.

Den långsiktiga lösningen

Dessa kriminella utlänningar skall givetvis sättas på första bästa flyg, båt eller buss ut ur vårt land. Men även det är en tillfällig lösning. Svensken måste börja stå upp för sig själv och stå enade. Om de första “badgästerna” mött på ett kompakt och hårt motstånd hade inte dessa problem tillåtits eskalera. Kom ihåg att detta inte kom som en blixt från klar himmel utan började för redan sex år sedan.

I sex år har främlingar tillåtits uppföra sig på de mest vedervärdiga sätt utan att möta på något motstånd från vare sig polisen, politikerna eller invånarna själva. Det är inte underligt att de känner att det är de som bestämmer och att det är de som numera äger badplatsen. För tyvärr – så är det. Och utan motstånd kommer de ta över allt mer.

Tills någon säger stopp.

Denna “någon” skall vara polisen och politikerna. Men idag är det inte så. Denna “någon” måste vara du och dina vänner. Du och ditt mannaförbund. Görs det rätt behöver det inte bli våldsamt. Dessa invällare må vara aggressiva och våldsamma men de förstår när de har mött på sin överman. Vi måste bara visa det för dem.

Att vi svenskar så ofta tittar ned är ett problem lika stor som invasionen av vårt land, våra korrupta politiker och en allt mer invasiv stat. Det har, som man säger, inte skett i ett vakuum. Den svensk som tittar ned, tittar bort, stirrar in i mobilen eller ignorerar en landsman som behöver din hjälp är en stor del av problemet.

Var istället en del av lösningen. Organisera dig.

För enade stod vi. Nu har vi söndrats och vi är på väg att falla. Låt inte det som händer i Lekeberg hända även din kommun. För tro inte att det inte gäller just dig. Vår hembygd tas ifrån oss alla, en efter en, tills vi gör något åt det.

Tas ifrån. Eller ges bort. Tänker du tillåta det?

Dokumentären “Tryggheten som försvann” blev snabbt nedplockad från Youtube men finns att se på Vimeo.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!