Låt oss nu vinna kulturkriget

Vi befinner oss just nu mitt uppe i ett krig. Ett krig om vårt folks själar och hjärtan. Det är ett krig som vi håller på att vinna och att vi gör det är en förutsättning för att vi ska kunna gå vidare framåt.

Somliga hävdar att vi nationalister är revolutionsromantiker eftersom vi, allt som oftast, kommer fram till slutsatsen att det måste bli värre innan det blir bättre samt att vi måste förbereda oss på en våldsam framtid. Erkännas bör att en del av oss säkert är det.

Frustrationen över Sverige och svenskarnas långsamma vandring mot stupet kan få vem som helst att önska ett snabbt och resolut slut, även om det innebär inbördeskrig. Men nog är det så att de flesta av oss hellre skulle se en förändring som inte innebär våld och elände? Det får vi i alla fall sannerligen hoppas. Och faktum är att det är möjligt att minimera risken för det redan nu. Men då krävs det att vi vinner det krig vi faktiskt utkämpar i detta nu. För sant och visst är att den nationella oppositionen är mitt uppe i ett krig. Inte nog med det. Det går bra för oss.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}