Nordisk Ungdom demonstrerade mot Prideparaden – uppdaterad med film

Under lördagen genomfördes Prideparaden i Stockholm. I samband med det valde Nordisk Ungdom att åter igen demonstrera mot spektaklet.

AKTIVISM. Nordisk Ungdom brukar demonstrera mot Prideparaden, så också i år. Ett flertal medlemmar deltog och motdemonstrationen gick ut på fredligt uppvisa sitt missnöje med hbtq-lobbyns arbete. I ett pressmeddelande skriver organisationen:

“Prideparaden har, tvärtemot vad många tror, mycket lite att göra med kärlek och öppenhet. Den verkliga agendan från homolobbyn är upplösandet av traditionella normer och värderingar, samt krossandet av kärnfamiljen – med barnen som största förlorare i homolobbyns kamp mot samhällets grund.

“Pride vänder sig till barn från 13 år och uppåt där äldre uppmuntras att umgås med yngre. Barnen kan där lära sig allt om hur man blir trans, testa sig för HIV och skolas för att bli aktivister för homolobbyn. Homolobbyn har alltid haft en dragning till det pedofila och detta är bara början.

“Vi i Nordisk Ungdom kommer alltid stå upp för barns rätt att vara barn. Vi vill genom dagens protestaktion visa att det fortfarande finns svenskar i vårt land som står upp för traditionella värden – till försvar för barnen.

“Nordisk Ungdom har nu en mångårig tradition av protester mot Prideparaden i Stockholm och står nu åtalade efter fjolårets protest. Åtalade av en domstol som just nu själva ställer upp i paraden, är det någon gång man bör prata om jäv så är det just nu.

“Detta år var inget undantag. Trots åtal sedan tidigare år genomförde Nordisk Ungdom även detta år en protest mot Prideparaden, pedofili och visade upp ett stöd för den traditionella kärnfamiljen.”

Den fredliga motdemonstrationen angreps dock av en pridedeltagare som kastade sten mot NUs aktivister. Personen greps av polis.

Nedan NUs film från motdemonstrationen

NUs Fredrik Hagberg berättar om organisationens ställningstagande nedan

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}