Det SVT lär barnen är livsfarligt – yttrandefrihet är att få såra

SVT har en helt egen definition av yttrandefrihet, vilken de lär ut till de barn som tillåts titta på statens propaganda-tv. I barnprogrammet Sommarlov den 31 juli redovisas denna och vore det så att den implementerades på riktigt skulle vi leva i ett förtryckande samhälle utan motsvarighet.

YTTRANDEFRIHET. I ett samhälle med en fungerande yttrandefrihet så begränsas den bara av direkt anstiftan till andra brott, eller ärekränkning. I övrigt ska allt vara tillåtet att yttra. Exempelvis ska de det vara tillåtet att säga eller skriva att “riksdagen måste stormas och politikerna hängas”, så länge det inte görs i ett tal inför en uppretad folkmassa utanför riksdagshuset, eftersom det då är anstiftan till flera allvarliga brott.

Det bör självfallet också vara tillåtet att, om man så vill, ha ett hakkors eller hammaren och skäran på tröjan, bilen eller flaggstången. Nedsättande ord om andra människor ska också vara tillåtet att använda om man så önskar och att fullt ut få uttrycka sina fördomar eller fakta måste vara tillåtet. I Sverige har vi en hyfsad yttrandefrihet, även om den kringskärs av den absurda lagen om hets mot folkgrupp – en lag som varje frihetsälskande människa vill se förpassad till soptippen.

Yttrandefriheten får aldrig någonsin ta hänsyn till någons känslor.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!