Sverigedemokraterna har övergivit svenskarna

Det är inte vi som har övergivit Sverigedemokraterna, det är Sverigedemokraterna som har övergivit svenskarna, skriver Johnny Lindén.

KRÖNIKA. Vi som skriver inom alternativmedierna får kritik för och frågor om ”varför vi motarbetar SD” och ”varför vi övergivit SD”. Det har vi inte, jag tror att de flesta inom alternativmedierna har hållit samma linje eller följt den hårdnande opinionen i viss mån.

Det är inte fallet med SD. Partiet har förändrats ganska radikalt och inte alls till det bättre. Faktiskt så långt att en röst på SD bara är positiv om alternativet är en röst på något av de gamla partierna.

Låt oss börja med det senaste exemplet, att SD har ställt sig positivt till homoadoptioner. Alla undersökningar med någon form av hederlighet i stället för politisk agenda visar att det bästa för barnen är att växa upp i en kärnfamilj. Alla andra alternativ är sämre och ju längre från en traditionell kärnfamilj man kommer desto sämre blir det. I medeltal, givetvis. Undantag finns alltid men de är just undantag.

SDs politik offrar alltså barn för att framstå som mer i linje etablissemanget. Jag tror inte att det är vad SDs väljare önskar sig.

Till SvD sa Jimmie Åkesson: ”Ingen som har bott i Sverige kommer att tvingas återvända till sina hemländer. Vi har ingen politik för det.” Vissa tycker att det är taget ur sitt sammanhang men läs ord för ord vad han säger, INGEN ska tvingas återvända. Det blir inget återvandringsnetto med en sådan politik. Vissa måste tvingas, andra kan lockas. Ska Sverige bli svenskt igen kommer det att behövas hårdare nypor än Jimmies.

Tar vi sedan de fördubblade kvotflyktingarna så låter inte antalen så stora, men kom ihåg att gruppen anhöriga som kommer i efterhand är ett större antal än de som kommer som asylsökande, vi har nog tagit emot en medelstor stad eller två av kvotflyktingar och deras anhöriga redan – SD vill fördubbla den ”volymen”. Det är ingen bra idé. Att sedan göra det för att vinna acceptans från dem som redan behandlar en som skit, visar bara på ryggradslöshet. Grow some balls, Jimmie!

Hur lång ska man göra listan? ”Det är inte önskvärt att svenskar är blonda och blåögda.” Åkessons fjäskande för invandrarväljarna i hans Tal till nationen? Ska man gå tillbaka till Mattias Karlssons lismande brev till Daniel Poohl på Expo?

Vi kanske ska nöja oss med svängningen i EU-frågan. Sverige ska styras från Stockholm, inte från Bryssel. Ett parti som stödjer EU-kolossen och dess federalistiska idéer får aldrig min röst. Borde den få din? Det finns ju faktiskt Alternativ.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}