SDs galenskap, SVT hjälper ETC och Trump möter Putin (Nyhetssvepet 180716)

Sverigedemokraterna är minst sagt sliriga när det gäller återvandringspolitik men tydliga i att homoadoptioner går finfint. Vad blir nästa steg? Opartiska SVT hjälper ETC att samla in pengar och glömmer berätta varför. Daniel och Ingrid diskuterar även vad det är som motiverar vita män att göra stordåd, samt om stenkastning egentligen är mordförsök.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Sverigedemokraterna är minst sagt sliriga när det gäller återvandringspolitik men tydliga i att homoadoptioner går finfint. Vad blir nästa steg? Opartiska SVT hjälper ETC att samla in pengar och glömmer berätta varför. Daniel och Ingrid diskuterar även vad det är som motiverar vita män att göra stordåd, samt om stenkastning egentligen är mordförsök.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!