KMS#64: Resultatet av den allmänna fördumningen

Med Dan Eriksson och Magnus Söderman

Två timmar av kommentarer och analyser utifrån det senaste och det viktigaste. Torkan i Sverige visar problemen med den förda politiken och såväl den trasiga rulltrappan som Nya Karolinska och feministiskt snöröjning visar på fördumningen. Hur ska vi rida ut den stormen? Frågan är också: hur kan någon tycka att det är dåligt att Trump och Putin träffas och pratar? Det och mycket mer i dagens program.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!