Livsfarlig principlöshet präglar Västeuropa

Jihad-rappare ska spela på Bataclan i Paris

Man måste kunna se nyanser och ha förmågan att se såväl individer som att kunna måla med bred pensel. Men ibland måste man också vara stenhårt principfast. Principlösheten är tyvärr allmänt rådande i dag, vilket är tydligt när den muslimske rapparen Médine Zaouiche ska få spela på Bataclan i Paris.

NATIONALMASOCHISM. När krutröken lagt sig och de tre terroristerna var döda började arbetet med att ta hand om dem som avrättats på klubben Bataclan i Paris. Det var fredagen 13 november 2015 och vittnen som överlevt terrorattacken på klubben berättade att det låg en hög av döda människor framför scenen. 89 personer miste livet inne på Bataclan, 300 skadades.

Som vanligt efter att ett europeiskt land drabbats av ett terrordåd fokuserar våra motståndare på att urskulda muslimer i allmänhet. Ofta visas mer oro över hur det som har hänt ska drabba muslimerna, än hur det drabbade de mördade och lemlästade, eller deras familjer. Så klart ska också manifestationer för kärlek, mångkultur och tolerans genomföras.

Det är en vedervärdig cirkus och intressant nog är det ofta kvinnor som står i första, andra och tredje ledet. Varför kvinnor sällan lämnar förhållanden fast de misshandlas i dem utvidgas till en osund inställning till ett mördande fenomen i Väst och mer missriktad altruism får man leta efter än när det ska visas tolerans mot en tro där jihad är centralt. Men kvinnorna är inte ensamma. Den europeiske mannens undfallenhet och knutna näve väl gömd i fickan är lika illa den.

Det hela är ett uttryck för nationalmasochism, vågar jag hävda. Det som vänstern håller på med i sina hashtag-grupper är de mest extrema uttrycken medan “de invandrare som sköter sig måste få stanna” ligger längre ner på skalan. Bland Sverigevännerna finns en egen variant, den som gör att man frossar i artiklar om våldtäkter eller vad som helst som är dystert och eländigt samt delar, delar och delar bilder och filmer på vita som får stryk eller på andra sätt förnedras av främlingar samt tar varje tillfälle i akt att ropa “det är kört” eller “Sverige är förlorat”.

Denna nationalmasochism ligger som en våt tung filt över hela samhället, och den stinker som en också. Den stinker feghet. I Frankrike tar den sig nu ett osmakligt uttryck när det står klart att den antifranske jihad-rapparen Médine Zaouiche ska uppträda på Bataclan. Hans senaste album heter Jihad


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln. Just nu kan du få första månaden för halva priset! Använd rabattkoden frimedia

SKAFFA SVEGOT PLUS NU

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!