Förslaget: Fängelse för den som hjälper illegala invandrare

Ungern fortsätter ta strid för Europa

Tillhör du någon av de organisationer som finansieras av George Soros? Ägnar du din tid åt att hjälpa utlänningar som vistas illegalt i Ungern? Då kan det bli fängelse framöver.

UNGERN. Ungern har under flera år varit en av frontlinjerna mot den illegala invandringen och landet har inte bara byggt murar och stängsel, man har också aktivt bekämpat organisationer som verkar för att Europa ska ha öppna gränser. Speciellt har försökt komma åt organisationer finansierade av den ungersk-judiske finansmannen George Soros, vilka aktivt arbetar mot den ungerska staten och för massinvandring och mångkultur.

Ungern tog emot 1 291 flyktingar under 2017, vilka man ansåg ha skyddsbehov. Men i Ungern, såväl som i övriga Europa, finns också illegala invandrare (även om de inte är så många där jämfört med Tyskland och Sverige). Dessa får ofta hjälp av samma organisationer som aktivt verkar mot den ungerska staten.

Dags att skaka galler

I veckan lämnades ett nytt lagförslag in till parlamentet. Syftet med lagen är att komma åt de personer och organisationer som deltar i brottsliga gärningar genom att hjälpa illegala invandrare.

“Stoppa Soros-lagen”, som den kommit att kallas, föreslår


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln.
Just nu kan du få första månaden för halva priset! Använd rabattkoden frimedia

Skaffa Svegot Plus nu

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!