Svenska judar ser Israel som en sista utväg

– Varför är rätten till ett hemland förbehållet dem?

I år fyller judestaten Israel 70 år och det har varit 70 år av krig, ockupation, folkrättsbrott och mycket elände. Men på grund av framförallt amerikanskt stöd har nationen ändå kommit att blomstra och sett till regionen har man ordning och reda inrikes. Nationen är ett hemland för världens judar, som har rätt att ”återvandra” till landet om de så önskar. Något flera verkar ha i åtanke.

JUDESTATEN. Det är viktigt för världen att judarna har ett eget hemland och självfallet är det också viktigt för judarna att de har det. Inte bara för judarna som bor där, utan också för de judar som bor i till exempel Sverige. Israel har en lag som säger att var och en som är jude har rätt att bosätta sig i landet och bli medborgare. Detta är ett trumfkort som judar i andra länder kan dra, om deras situation skulle bli ohållbar.

I Sverige, Tyskland och andra europeiska länder vittnar judar om att de blivit allt mer utsatta för hat och hot, vilket är en konsekvens av den massinvandring som pågått – en politik som inte sällan judar applåderar och har drivit på (läs Hur Sverige blev en mångkultur). Ett av de mer flagranta exemplen är Barbara Lerner Spectre som konstaterar att det är judarna i Europa som kommer att vara centrala när mångkulturalismen implementeras fullt ut.

Bra för Israel men inte för Sverige?

Tidningen Dagen har pratat med några svenska judar i samband med att landet fyller 70 år och det vi lär oss är högst intressant. Det är nämligen tydligt att många ser Israel som en tillflyktsort om konsekvenserna av det mångkulturella Europa drabbar dem. Samtidigt är det värt att notera att samma personer som ser judestaten på det sättet, också är snabba med att deklarera att Sverige är till för alla och svensk är den som bor här.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln. Just nu kan du prova en vecka för bara 19 kronor med rabattkoden svegot19

Skaffa Svegot Plus nu

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!