Grattis flintis – du är het!

Studie visar det vi flintisar redan visste

Är du medelålders och flintskallig? Grattis. Du är nämligen smart, stark och sexig.

ALFAHANNE. Dr Frank Muscarella från University of Florida i USA bad deltagarna i studien att rangordna män i olika kategorier som fysisk attraktion, aggressivitet och social mognad. Svaren visade att flintskalliga män ansågs vara mer ärliga, intelligenta och dominanta än män med kalufs.

Däremot ansågs inte flintskalliga vara de mest attraktiva, vilket inte spelar någon roll egentligen eftersom förståndiga kvinnor vet vad som är att föredra. En skallig, distingerad och dominant man som vet och kan kommer alltid slå en hårig spoling. Det är nämligen sexigt att vara den dominante och till skillnad från fysisk skönhet (som falnar med åldern) förstärks bara alfahannen tills han uppnår epitetet ”silverrygg”.

Muscarella är heller inte ensam om sina resultat. En studie publicerad i Social Psychological and Personality Science bekräftade det alla flintisar vetat djupt inom sig: De är maskulina, smarta och starka!

Fram med rakhyveln

Det man också sett är att män vars hår tunnas ut inte får lika höga betyg. Alltså, om du drabbats av håravfall, se till att göra dig av med de spretiga stråna som fördärvar din knopp. Fram med hyveln och gå från en trea till en åtta i ett nafs.

Många män mår dåligt när de börjar tappa håret, vilket alltså visar sig vara dumheter. Du är en naturkraft och måste se dig själv som den sexige alfahanne du faktiskt är. Det handlar om din självbild.

En annan positiv aspekt är att flintskalliga män löper 45 procent mindre risk att drabbas av prostatacancer.

Tilläggas kan, när vi ändå är inne på ämnet, att män med stora magar är bättre i sängen.

Vilken bra dag det blev, eller hur?

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!