Ingrid med Löfvén, Brå svänger och fläskätare mobbas i förskolan (Nyhetssvepet 180509)

Socialdemokraterna håller möte för att vinna tillbaka SD-röstare men faller helt platt, och Ingrid var där och bevittnade spektaklet. Brå verkar inte kunna bestämma sig och plötsligt är det intressant med en ny undersökning. I Klippan tycker kulturchefen att Islam är finfint eftersom han "känner dessa grabbar" och inte ens när afghanerna lämnar Sverige blir vi riktigt av med dem.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Socialdemokraterna håller möte för att vinna tillbaka SD-röstare men faller helt platt, och Ingrid var där och bevittnade spektaklet. Brå verkar inte kunna bestämma sig och plötsligt är det intressant med en ny undersökning. I Klippan tycker kulturchefen att Islam är finfint eftersom han "känner dessa grabbar" och inte ens när afghanerna lämnar Sverige blir vi riktigt av med dem.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!