Klippans unga muslimer försöker skademinimera – det går inget vidare

Klippans unga muslimer försöker skademinimera efter att Tidningen Svegot i går visade deras agenda svart på vitt. Men det går inget vidare, eftersom det enda de gör är att bekräfta det vi rapporterade.

ISLAMISERING. I går kunde Tidningen Svegot rapportera om hur föreläsaren Dominic Driman under ett föredrag hos Klippans unga muslimer bland annat konstaterade att de muslimer som finns i Sverige endast är här “för att sprida islam” samt att krigen i exempelvis Syrien och Somalia är Allahs sätt att få muslimer till Väst för att “rädda” oss genom att göra Sverige och andra länder muslimska.

Någon integration var det inte tal om utan Driman påtalade vikten av att muslimerna bara umgås med “rätt sorts människor”. Han sa:

– Så se till att omge er med personer som dyrkar honom och sprider hans religion.

I den händelse man har med andra att göra så är det för att förmå dem att konvertera till islam.

Rasistisk agenda?

I ett pressmeddelande på Facebook (läs hela nedan) försöker Klippans unga muslimer hävda att det hela handlar om en rasistisk agenda hos Tidningen Svegot. Dock kan man inte beslå vår rapportering med felaktigheter utan snarare bekräftar man det vi rapporterade. Vi läser i pressmeddelandet:

“Föreläsarens budskap är klart och tydligt – sprid islam, informera islam. Inte någonstans förmedlar föreläsaren tvång, då tvång inte hör hemma hos en praktiserande muslim.”

Ingenstans i vår artikel nämner vi tvång. Vi konstaterar bara att målet för muslimerna är att Sverige ska bli muslimskt (vilket föreläsaren lovar kommer ske). Däremot talar Dominic Driman sig varm för det muslimska imperiet, från Kina till Spanien. Värt att komma ihåg är hur detta grundades: Genom krig, erövring och konvertering under kroksabeln.

Vidare tillstår KUM att man de facto organiserar sig för att sprida islam i Sverige:


Du behöver ha Svegot Plus för att se hela filmklippet. Just nu kan du prova en vecka för bara 19 kronor med rabattkoden svegot19

Skaffa Svegot Plus nu

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!