KD åker ur, fejkundersökning och den eviga islamofobin (Nyhetssvepet 180417)

En majoritet av svenskar tycker invandring är superbra enligt EU-barometern. Men så illa kan det väl ändå inte vara? Vi skrattar och gråter åt vårbudgeten och dess galenskaper, och så blir det såklart den dagliga dosen av islamofobi.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

En majoritet av svenskar tycker invandring är superbra enligt EU-barometern. Men så illa kan det väl ändå inte vara? Vi skrattar och gråter åt vårbudgeten och dess galenskaper, och så blir det såklart den dagliga dosen av islamofobi.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!