Barn som rånas är vårtecken i Sverige (Kväll med Svegot #11)

Varje år står tussilagon i backarna och berättar att det är vår. Men ett nytt vårtecken som kommit till Sverige är att barn som säljer majblomman rånas… och att vägpiraterna dyker upp. Och när valet sedan kommer ska ni få se att många svenskar tycker att det är okej. Det och mycket mer i kvällens avsnitt.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Varje år står tussilagon i backarna och berättar att det är vår. Men ett nytt vårtecken som kommit till Sverige är att barn som säljer majblomman rånas… och att vägpiraterna dyker upp. Och när valet sedan kommer ska ni få se att många svenskar tycker att det är okej. Det och mycket mer i kvällens avsnitt.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!