Europa vann valet i Ungern (Kväll med Svegot #5)

Måndag kväll. Det gamla Motgiftgänget är på plats där de ska vara en dag som denna, framför mickarna och redo att förgylla kvällen på olika sätt. Det blir kommentarer, analyser, elakheter och mycket mer. Missar du så dör en älva!

I kvällens avsnitt:

  • Är jorden platt? Vi diskuterar konspirationsteorier och inte bara för vårt höga nöjes skull. När ska gränsen dras? Svaret får du av oss.
  • Mikael Jansson lämnar Sverigedemokraterna för Alternativ för Sverige. Vem är han och kommer detta påverka något av de båda partierna?
  • Det har varit val i Ungern och Fidesz vann, vilket i sig inte var en överraskning. Däremot att de har kvar sin supermajoritet var en glädjande överraskning. Men hur gick det för Jobbik och vad kommer hända med dem.
  • De franska nationalistveteranen Jean-Marie Le Pen har gått med i Alliance for Peace and Freedom. Vilken grej…
  • Precis när Bashar al-Assad var på vippen att vinna mot terroristerna så tyckte han att det var lämpligt att använda sig av det enda vapen han vet kan förmå USA att ingripa – stridsgas. Det är i alla fall vad etablissemanget vill få oss att tro… men är det sant eller ens rimligt?

Med mera…

Gillar du detta? Du kan stödja oss genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus, lösa medlemskap i föreningen Det fria Sverige eller handla i vår stödbutik.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}