KMS#62: Är vi mitt uppe i ett krig?

Björn Björkqvist, Dan Eriksson, Magnus Söderman

Storbritannien går mot en politisk kris och Sveriges bönder vädjar om hjälp när torkan fortsätter. Förutom detta blir det i dag också en bredare diskussion kring taktik, realpolitik, visioner och oppositionens arbetsmetoder – samt ett konstaterande att vi befinner oss i krig. Men det betyder kan inte vad man kan tro.

Ur kvällens program

  • Boris Johnson avgår som utrikesminister – kommer han utmana May om premiärministerposten?
  • Mansfri festival granskas av DO.
  • Sveriges bönder vädjar: Handla svenskt!.
  • Utbrett identitetsfusk för att maximera bidrag bland asylsökare.
  • Vad är skillnaden mellan realpolitik och metapolitik och hur ser vi på polariseringen i samhället. Vill vi verkligen ha den? Vilka är de realistiska förutsägelser vi kan göra om framtiden, utifrån insikten om den nuvarande situationen?

Med mera…

Kommentarer