Trump beordrar nationalgardet till gränsen mot Mexiko – gav resultat direkt

President Donald Trump har beordrat nationalgardet att mobilisera vid gränsen mot Mexiko. Syftet är att de ska understödja gränspolisen och hindra illegala invandrare att ta sig in i landet. Beslutet gav utdelning direkt.

USA. När president Trump skrev under The Omnibus spending bill fick han förvisso inte sin mur, men däremot frigjordes pengar, bland annat för militären. Nu använder president Trump dessa pengar för att sätta nationalgardet på gränsen…


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln.
Just nu kan du prova en vecka för bara 19 kronor med rabattkoden svegot19

Skaffa Svegot Plus nu


Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!