Är Sverige verkligen kört? (Måndag med Motgift 19 mars 2018)

Dan Eriksson, Björn Björkqvist och Magnus Söderman samlas runt mikrofonerna för att diskutera de hetaste ämnena, som till exempel Ken Rings uttalande om att Sverige är kört och Hanif Balis avpollettering.

Kvällens huvudämnen

  • Magnus Söderman har varit på den stora bokmässan i Leipzig och berättar om sina upplevelser, bland annat hur mottagandet såg ut för de nationalistiska bokförlagen.
  • Ken Ring säger att Sverige är kört och många svenska nationalister och Sverigevänner verkar älska uttalandet. Vi ställer oss således två frågor:
    Är Sverige verkligen kört och varför verkar så många “gå igång” på nyheter som förmedlar just detta?
  • Hanif Bali manövreras bort från Moderaternas partistyrelse efter att ha… ja, vad gjorde han egentligen? Vi diskuterar rysshets och politiskt fulspel.
  • Nu har Jonas Nilssons dokumentär om boernas situation i Sydafrika haft premiär — vi ger vårt omdöme om filmen och diskuterar den sydafrikanska situationen.

Videoversion

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!