Tommy Robinson dömd till döden?

Idag kom domen mot Tommy Robinson, en dom som kan innebära hans död.

Tommy Robinson ska omedelbart sättas i fängelse för att ha rapporterat om ett muslimskt gäng som våldtog flera barn, det fastslog den brittiska domstolen idag. Hela rättsprocessen har varit som ett dåligt skämt, men med dagens dom har det hela blivit allvar.

Senast Robinson satt i fängelse, för samma “brott” som han nu återigen döms för, försökte man flera gånger att mörda honom. När han kom ut efter tre månader hade han förlorat närmare 20kg eftersom han inte kunnat äta maten som muslimska intagna förgiftat åt honom.

Nu kommer han behöva tillbringa minst 10 veckor till i fängelse. Hemma väntar hans fru och tre barn som hoppas och ber varje dag att deras man och far ska överleva den brittiska demokratin.

I en intervju som gjordes igår med Gavin McInnes berättar en uppenbart emotionellt påverkad Robinson om åtalet, domen och vad som händer nu. Robinson har sökt politisk asyl i USA men än så länge har inte Trumpadministrationen reagerat.

Utanför domstolen har tusentals britter samlats för att protestera mot att landet fängslar en journalist, och många demonstranter har misshandlats av den brittiska polisen.

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}