GMM356: Det var allt för denna gång

Dagen har kommit då säcken knyts ihop och Gomorron med Magnus lyfter på hatten, bockar och tackar för sig. Det gör ont när knoppar brister, och när det tystnar i etern. Men sommaruppehållet varar inte för evigt å andra sidan.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

I dagens avsnitt

  • Gäller inte föräldraansvaret när det kommer till “flyktingar”? Och tänka sig vad viktigt det är att publicera bilder på döda när det fyller “rätt” syfte.
  • Dagen är inne och det är dags för Gomorron med Magnus att tacka för sig, tillsvidare. Magnus knyter ihop 356 avsnitt och frågar sig om de gjort vare sig av eller till. Frågan är också, vad väntar i augusti när Radio Svegot kommer tillbaka?
  • Semestern står för dörren, hur används den bäst? Vi får inte glömma att vårt viktiga arbete för folk och land inte har några semesterdagar att ta ut alls. Några tips hur du kan förena nytta med nöje levereras.
Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}