Allt fler nationalister på appen Telegram — de här borde du följa

Censuren på sociala medier har lärt oss en sak; vi behöver använda alternativ som står upp för yttrandefriheten. Telegram har flera gånger visat sig göra just det, och nu har allt fler nationalister öppnat upp kanaler och grupper via tjänsten.

På grund av den tilltagande censuren på sociala medier har nationalister startat upp så kallade kanaler och grupper på Telegram, en “app” för din telefon, surfplatta eller dator. Telegram har en hel del trevliga funktioner, men framförallt har man flera gånger visat sig stå upp för yttrandefriheten.

Här ämnar vi sammanställa en lista av intressanta nationalistiska kanaler och grupper på Telegram som du kan följa eller bli medlem i. Listan är inte på något sätt komplett, och har du ett förslag på någon mer som bör läggas till vill vi jättegärna att du skriver en kommentar eller kontaktar oss via den gröna ikonen nere i högra hörnet, så uppdaterar vi listan löpande.

Du kan ladda ned appen till Android, iPhone, till din dator eller komma åt tjänsten via webbläsaren.

Från Det fria Sverige

Kanaler

Grupper

Nationalister & andra intressanta

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}