Den vänsterblivna fotografen

Svegot Media är en nationell tidning/sida på nätet, och det vi delar är bland annat kärleken för vårt land. Eftersom vi bär i vårt hjärta kärleken till den plats vi föddes då är vi mer eller mindre bekanta med mystiska figurer som ibland trycker upp gigantiska kameraobjektiv i nyllet på oss. Eller?

Egentligen skulle jag vilja låta bli att tänka på honom.

Inom loppet av ett år har vi haft två valrörelser och val till både det allmänna valet och EP-val, och vid dessa två tillfällen har jag och många andra blivit fotograferade/registrerade av en “manlig” lite lufsig “antirasist”. Första gången jag såg honom och hans frenetiskt sjukliga intresse för mig och andra samhällsengagerade personer, då ville han inte prata, han var som dövstum med en tom blick.

Jag vill med denna berättelse stärka er i kontakt med “låtsasfotografer”. Jag menar, när vänsterblivna individer söker upp dig för att du har en åsikt, och helt fräckt enligt dom visar den till exempel genom att gå på torgmöten eller hjälpa till i valrörelse, var inte rädd när dom står där med sina stora kameraobjektiv. Det är ett spel, ett politiskt spel där självutnämnda goda “antirasister” beter sig som fascister när de godhetssignalerar genom att registrera de som har andra åsikter än vad de har.

För några veckor sedan vid Alternativ för Sveriges torgmöte på Stortorget i Malmö var den där efterhängsne “fotografen” lite mer talför, han gled omkring stannade och sa med låg lite dov röst: “Du är antisemit, du är förintelseförnekare“. Jag blev så trött, vid detta laget har jag lärt mig hur vänsterblivna följer sin manual om hur man “avslöjar” den “nazist” de helt bombsäkert “vet” att man “är”. När man är härdad tar man sig för pannan och orkar inte ens bli arg, han är så urbota dum, dum som i ointelligent.

Så vad svarar man en idiot? Jag sa, om du vill prata med antisemiter ska du gå och prata med dom där, så pekade jag på där våldsvänstern stod och skränade inför Alternativ för Sveriges torgmöte. Sen ställde jag frågan om vilken förintelse han menade, om det var den som islamiska staten utsatte Yazidier för … han svarade då att det var förintelsen under andra världskriget.

Upp i ansiktet med kameran när vänsterblivna Victor Pressfeldt snokar.

Jovisst var det såklart hemskt under andra världskriget, det vet man och det har man läst både fram och baklänges om i skolan när man var barn. Vi, jag och min kompis kunde inte mer än skratta åt den fanatiske vänsterblivna då varken jag eller min vän ens var påtänkta när andra världskriget rasade, hur ska vi på riktigt kunna veta vad som hände långt innan vi var födda. Och sanning att säga jag tänker inte speciellt mycket på andra världskriget. Det är hemskt med krig, vi önskar såklart fred på jorden.

Sen slängde vi i ansiktet på honom att det finns mycket mer angelägna nutida problem och kriser, han kan ju kolla på Malmö. Hur som, vi började att fråga ut honom om för vilken organisation han fotograferade för, han svarade: Mana. 

Och “Mana” är en så kallad vänster-antirasistisk tidskrift, det har vi kollat upp, där upplysningsvis en iranier varit inblandad och som blev påkommen om att skriva under ett kvinnonamn, fast han är en man. Det har även försiggåtts ekonomiska oegentligheter gentemot kommunen, mycket skit är det. Iraniern drog  för övrigt till Skurup där han sitter i kommunfullmäktige med vänsterpartistiskt mandat, där han utmålar Skurupsbor som rasister buhu buhu. Tillbaka till den andra vänsterdåren, den fotoregistrerande fascistiska vänsterdåren..

Han heter Victor Pressfeldt och inget att egentligen att bry sig om. Han kommer med all säkerhet att även fortsättningsvis att dyka upp och ta fler foton utöver alla de andra tusentals bilder han har på mig och andra, han får förmodligen inte nog. Men såklart är hans grej och syfte att skrämmas, han vill skrämma oss så vi stannar hemma och är tysta, men det lyckas han inte så särskilt bra med. Han är en fjant som går etablissemangets ärenden. Han sparkar neråt.

Men nu struntar vi i vänsterblivna knäppgökar och ägnar oss istället med att njuta av den sköna sommaren där vi tinar upp efter den kalla vintern och våren. Vi fortsätter med våra träffar i vår förening Det fria Sverige, vi knyter vänskapsband och vi har det roligt. Vi har det jätteroligt 🙂 

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}