MMS#181 – BRÅs sexualbrottsundersökning

Det sitter givetvis långt inne men BRÅ erkänner faktiskt att de ökade sexualbrotten har med invandringen att göra. Men hur vet Daniel och Magnus att det faktiskt är invandringen det beror på? En karikatyr av Mohammed har lett till en HMF-anmälan och Magnus ber lugt och sakligt muslimerna att sluta vara så lättkränkta. Idag blir det även goda nyheter då vi ser att protester ibland kan löna sig – vedspisar verkar tillåtas igen, och vi uppmanar våra lyssnare att utnyttja tillfället. Vi pratar avslutningsvis om priset på västlänken. Håll i monokeln, du kommer tappa den.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Svegot Plus

Betala per månad
kr 99
00
Månadsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp

Svegot Plus

Betala för ett år
kr 995
00
Årsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp
Populärast

Vän av Svegot

För dig som vill stötta extra
kr 499 Månadsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}