GMM347: Hur ska dårarna få ihop det?

Fulparkerande poliser och kissnödiga kriminalvårdare. Clownsverige förnekar sig inte. Följdfrågan blir naturlig: hur har dårarna (regering och riksdag) tänkt att de ska hålla ihop allting. Högst aktuell fråga med tanke på att bussar nu ställs in eftersom det är för dyrt för att tanka.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Känslan är att SD och KD har singlats ut av gammelmedia inför EU valet. För SD är det som vanligt så det intressanta är att se hur KD hanterar attackerna: genom att inte fullt ut men lite grand, nästan, försvara och slänga Adaktusson under bussen.

Ska poliser få “fulparkera” när de handlar mat? Eller är kanske polisens återkommande lagöverträdelser ett uttryck för en förändrad mentalitet? En gång i tiden gjorde polisen honnör åt medborgarna.

På tal om anarkotyrraniet kom en intressant dom från tingsrätten i Örebro igår. Det visar sig att den kissnödiga kriminalvårdaren som var inblandad i en rymning mellan Laxå och Finnerödja helt frias.

Hur har dårarna tänkt få ihop det. Det har gått från smått absurt till rent groteskt. Drivmedelspriset är nu så högt att Kalmar länstrafik tvingas lägga ner busslinjer. Vi ska alltså inte ha råd att ta vår egen bil, samtidigt som kommunaltrafiken tvingas begränsas. Vad ska Lövin svara på det? “Köp elbussar” kanske… men det råder ju elbrist.

Man kan inte nog ofta påminna sig själv om vad som är på gång och då ärligt inventera sig själv och sina resurser. Från Europa ser vi hur utlänningarna tar sig ton alltmer, och det handlar inte bara om muslimer. Få inte panik, bli inte uppgiven – omfamna utmaningen.

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}