GMM345: Varför ska vi då inte få slå våra barn?

Eftersom få gör det så ser Magnus till att rycka ut till försvar för Alabamas nya abortlagstiftning och han ifrågasätter speciellt “konservativa” som står upp för den fria aborten. Sedan följer kommentarer kring SD och ett resonemang om polisens “hårdare tag” mot fotbollssupportrar och hur detta hänger ihop med anarkotyranniet.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Alabamas nya abortlag retar gallfeber på människor, men utgångspunkten är ofta underlig. Rätten att döda sin egen avkomma överskuggar allt. Ett sunt samhälle har en nollvision vad gäller fosterfördrivning. Alyssa Milanos sextrejk får för övrigt Södermans helhjärtade stöd.

Varför har Magnus varit så arg på SD på sistone. Inte nog med att deras tunnelbanereklam är åt skogen, nu verkar det som att de ska släppa en sänkning av abortgränsen också. SDs fortsatta liberalisering verkar vara personlig.

Polisens batongvevarstyrka ROG – regionala ordningsgruppen – (tidigare tunnelbanepolisen) är precis vad systemet behöver. Visst kan man förstå (och applådera) hårda tag från polisen. Visst räknar man med det i vissa fall. Men det är en avgrund mellan “hårda tag” och den sadism som konstaplarna uppvisar. Tydligen har man också resurser så det räcker och blir över, om man vill.

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!