GMM343: Glädje och gamman och födelsedag

Eftersom Söderman fyller år idag så pratar han om sig själv en del, ett ämne han kan bra. Men mynnar det ut i att han ska firas? Därtill blir det lite John Bolton, Kil och sionism.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Idag noterar Söderman att man kanske inte ska förvänta sig en fredlig utrikespolitik om man sätter John Bolton som säkerhetsrådgivare (blinkning till Trump) eftersom karln är både krigshök och praktarsle.

Vidare noteras att SVT skrivit mer om att en misshandelsfilmen från Kil kan vara olaglig att sprida, än om vad som faktiskt äger rum på filmen i sig.

Sista av allt noteras att det var partiledardebatt igår – och att det här med judar är viktigt för svenska politiker. Frågan ställs också: om det är antisemitism att vilja krossa sionismen, vad är det då inte att deklarera sig vara fiende till svensk nationalism?

Det är inte vilken dag som helst idag, det är Magnus Södermans födelsedag, vilken han firar genom att vara sin egen Peder Swart. Vad bör man ägna sin födelsedag åt är frågan? Magnus återvänder till sig själv och sina erfarenheter, med förhoppning om att någon kanske kan dra nytta av dem. Det klargörs också vem, eller vilka, man egentligen ska fira, på sin födelsedag.

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}